• mifan@feddit.dk
    link
    fedilink
    arrow-up
    5
    ·
    1 year ago

    Jeg er absolut for, at vi skal hjælpe alt det vi kan, men jeg må indrømme, at det gør lidt ondt at se, hvor hurtigt donationerne flyver afsted og hvor let det er at finde penge, mens interne ting som fx sundhedsvæsenet kan skrige årevis, og først når lortet vælter ud over kanten, så kan der komme et lille drys penge.

    • VonReposti@feddit.dk
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      1 year ago

      Min umiddelbare vurdering er at den nuværende regering har givet op på indenrigs og fokuserer derfor primært på at score point på tiltag der gavner udenrigs. Mange ting kan man sige om SVM, men de klarer udenrigsrelationer rimelig godt selvom det nogen gange kommer på bekostning af det danske samfund.

    • dybber@feddit.dk
      link
      fedilink
      arrow-up
      2
      ·
      1 year ago

      Problemet er vel at vi har så mange penge, men at bruge dem herhjemme vil øge inflationen. At bruge dem på amerikanske våben eller lign. vil ikke skubbe til inflationen herhjemme. Eller det er i hvert fald det de påstår…

    • Klorofyl@feddit.dkM
      link
      fedilink
      arrow-up
      2
      ·
      1 year ago

      fx sundhedsvæsenet kan skrige årevis, og først når lortet vælter ud over kanten, så kan der komme et lille drys penge.

      Hvad mener du? Lortet har da væltet ud over kanten i årevis, og der er da alligevel mig bekendt ikke blevet postet flere ressourcer til sundhedsvæsnet. Eller psykiatrien, for den sags skyld. Tvært i mod har vi set en strejke blive nedlagt ved lov, og det famøse omprioriteringsbidrag. Optaget til uddannelser som sygeplejerske, pædagog, skolelærer og sosu er stærkt faldende, og jeg føler ikke at en eneste politikker reelt prøver at gøre noget ved det. Der er allerede mangel op ovenstående faggrupper, og man ved i kraft af det manglende optag, at det bliver endnu værre om få år.