Mitä mieltä olette tästä Metan Twitterin kilpailijasta? Aijotteko siirtyä käyttämään kunhan julkaistaan EUssa? Musk on sössinyt Twitterin heikolla johtamisellaan ja päätöksenteolla, mutta onko Zuckerberg yhtään sen parempi.

  • Vipsu@lemmy.world
    link
    fedilink
    suomi
    arrow-up
    3
    ·
    1 year ago

    Mitä mieltä olette tästä Metan Twitterin kilpailijasta? Aijotteko siirtyä käyttämään kunhan julkaistaan EUssa?

    Luottamus Meta:n toimintaa kohtaan on melkolailla nollassa, tämänkin palvelun kännykkä sovelluksesta levisi heti alkuunsa kuva jossa se vaatii käytännössä kaikki mahdolliset oikeudet mitä Androidilla voi sovellukselle antaa. Twitteriä en ole juuri käyttänyt mutta Mastodonissa on tullut käytyä silloin tällöin.

    Henkilöitä enemmän kiinnostaa asiat joiden seuraaminen toimii paremmin RSS feedit, Lemmy/Reddit ja 4Chan. Mastodonissa taas löytyy useita instansseja jota voi selata ja mistä voi satunnaisesti löytää jotain mielenkiintoista. Esimerkiksi mastodon.gamedev.place, infosec.exchange, fosstodon.org jne.

      • Vipsu@lemmy.world
        link
        fedilink
        suomi
        arrow-up
        2
        ·
        1 year ago

        Ilmeisesti se tukee tai tulee tukemaan ActivityPub protokollaa jota Mastodon, Lemmy, Pixelfed yms. hyödyntävät. Eugen Rochko eli Mastodonin pääkehittäjä kirjoitteli tästä pitkän pätkän blogiinsa joka kannattaa käydä lukaisemassa.

        • tyo_ukko@sopuli.xyz
          link
          fedilink
          suomi
          arrow-up
          5
          ·
          1 year ago

          Olen hyvin skeptinen että noiden kaupallisten toimijoiden tulosta fediverseen seuraa mitään positiivista. Embrace, extend, enshittify,